Belpop Bonanza Quattro

De apostels van de Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Belpop Bonanza Quattro is de vierde theatershow van het melomane duo uit Leuven. De beste stukken uit Belpop Bonanza (° 2013) en Belpop Bonanza Bis (°2015) werden in 2016 samengebracht in de marathon Belpop Bonanza Royale. De twee deden vijf grote zalen aan waar ze nog niet hadden gestaan, waaronder de AB (Brussel) en De Roma (Borgerhout). Alles was uitverkocht. Goed voor 4.000 toeschouwers.

De saga wordt duidelijk gesmaakt. En dus gaat ze verder. Materiaal te over trouwens. Aflevering 4 wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in elkaar. Belpop Bonanza Quattro is een reisprogramma in vier etappes. Delvaux en Ewing zetten hun 4 x 4 aan en racen langs vier plaatsen waar geschiedenis is geschreven door grote namen uit binnen- en buitenland. Neen, niet Antwerpen of Luik. En ook niet Boechout of Bilzen. Verrassing…

Belpop Bonanza Quattro maakt deel uit van een alsmaar groter wordend geheel. Jan bracht in november 2017 ‘Belpop Bonanza’ uit, een boek met meer dan 150 vertellingen uit 60 jaar Belgische popmuziek. Daarnaast verscheen de CD-compilatie ‘Belpop Bonanza’, een driedubbelaar waarop Jan en Jimmy de mooiste nummers uit hun shows verzamelden. Tussen kerst en nieuw van 2017 kaapten de twee uw televisiescherm met ‘Belpop Bonanza TV’ op Canvas. En ondertussen tourt hun poulain André Brasseur, de koning van het hammondorgel, met brede glimlach verder. Hop hop Belpop.

 
 

De Belpop Bonanza Quattro tour werd afgerond in februari 2019.

 
affiche_quattro.png
 

Trailer & foto's

BBQ_livefoto1_(c)FrancisVanhee.jpg
BBQ_livefoto2_(c)FrancisVanhee.jpg

Foto's © Francis Vanhee

BBQ_livefoto5_(c)FrancisVanhee.jpg
BBQ_livefoto3_(c)FrancisVanhee.jpg
BBQ_livefoto4_(c)FrancisVanhee.jpg