TV-programma & pop-up winkel in Leuven

 

Belpop Bonanza TV

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 december 2017
TElkens omstreeks 21u05 op CANVAS


Tussen kerst en nieuw van 2017 openden we een pop-up platenwinkel met Belgisch vinyl. Vanuit Leuven brachten we vijf avonden op rij, samen met een artiest, interessante en amusante verhalen uit 60 jaar Belpop-geschiedenis. Belpop Bonanza TV was te zien van maandag 25 tot en met vrijdag 29 december om 21u05op Canvas.
 

ELKE AVOND EEN ARTIEST OVER DE VLOER
De gasten behooorden stuk voor stuk tot de nationale rockadel én mochten uit een Gouden Vragenlijst de onderwerpen van Belpop Bonanza TV kiezen.

Maandag 25/12:
Jan Paternoster, zanger-gitarist van The Black Box Revelation en een grote fan van RSCA Anderlecht

Dinsdag 26/12:
Liliane Saint-Pierre, de oogappel van wijlen Claude François én wijlen Jimi Hendrix

Woensdag 27/12:
Tom Barman, onder meer bekend van dEUS, wijlen Magnus en TaxiWars

Donderdag 28/12:
Lara Chedraoui, frontvrouw van Intergalactic Lovers

Vrijdag 29/12:
Marcel Vanthilt, tv-presentator, voormalig vj, zanger van Arbeid Adelt! en auteur van ‘Ik sta scherp’, ‘De dag dat het zonlicht niet meer scheen’ en ‘Lekker westers’


BELPOP-UP, DE WINKEL

Belpop Bonanza huisde in een tijdelijke - maar échte - platenwinkel in de Diestsestraat in Leuven. Overdag werd het programma er opgenomen en 's avonds werden er platen verkocht: uitsluitend Belgisch vinyl.

De Belpop-up was er in samenwerking met Kringwinkel SPIT. De winkel openende zijn deuren op vrijdag 22, zaterdag 23, dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 december van 19 tot 24 uur. Op donderdag was er als afsluiter een grote schattingsavond. Iedereen kon er de waarde van zijn Belgische platen laten bepalen door kenners.
 

MEER INFO
www.canvas.be/belpop-bonanza-tv

 
a_winkel1.jpg
a_winkel2.jpg